Qui som?

El Restaurant

Logotip Gros La Cassola

La Cassola es va inaugurar el 3 de març del 1995. Des de llavors els plats sempre s'han fet amb ingredients naturals i de proximitat.

El restaurant està regentat per en Sebastià, el xef, i l'Ascensió, la cap de cambrers. Els dos són professionals del sector que han estat treballant-hi des de ben joves.

El que ens defineix és un tracte acollidor, amable i familiar que acompanya a una cuina local feta amb passió i això es demostra cada dia en el nostre personal i el nostre menjar.

 

El Xef

Xef Sebastià - Restaurant La Cassola

La carrera professional de'n Sebastià es remunta als 13 anys, quan va començar a treballar a l'Hotel Aiguablava de Begur. Al llarg del temps ha estat xef en diversos hotels i restaurants.

Del seu recorregut en destaca haver estat el cuiner de la Selecció Espanyola de Futbol el 1982, cap de cuina a la pel·lícula d'Antonio de la Loma "Jugando Con La Muertei cuinar per l'Atlético de Madrid el 1981 en l'hotel en el que s'estaven durant la pre-temporada.